HEIA BLOGGEN

Ja, bstemte mæ for å blogge litt sia æ ikk har nåt anna bedre å gjøre! Har døgna btw! Og ja, vet det ikke e nån som les den her bloggen mere hahahh, men bare for å ha nåt å gjøre som sagt, EKS DEH K9S. Sååå va det jo ka æ skulle blogge om!! Si det.. Kan jo starte med å si at om TRE(!!!!) daga så stikk æ til USA :D Drar med familien på pappa si sia, altsa alle søsknan hannes (mine onkla og tanta da), og svigersøsknan og ongan (søskenbarnan mine såklaart) + bestemor og bestefar, + det ene søskene barnet hannes med familieeen. Hahah skreiv det ganske komplisert egentlig, lol. Men vi blir der hvertfall i en måned, og GJETT at æ glede mæ! :D Først e vi i New york, så har alle leid bil som vi skal kjøre med til forskjellige andre plassa! Blandt anna Florida, Miami og Washington. Det blir bra!

Så ja, nu vet dokker deeet. ATM sitt æ bare i senga å ser på Nrk super, trur æ! Haha bra liv =) Ooog sia æ e så kreativ blogger legg æ bare ut nån bilda fra Teenager post, enjoy liksom. (det her blir et veldig kult og niz innlegg;***) 
HADEBRA ALLE LESERA <3 <3 <3 <3 <3 XD XD XD XD HAHA MORSOM

 

BETEWE SÅ E DET ANITA SOM BLOGGE XD 


 DETE ER MEI


MEN DET ER DETE OGSÅ


DETE OGSÅÅ!!!!!!!


DETTE OGSÅÅ HVAFAEN!?!??!?!?!?

HEHE NEIDA MEN HADE. PEAAAAACE

 

Hallo alle små søte blogglesere. Våres navn er Malin og Anita, vi er to jenter fra Hammerfest som blogger om hverdagen vår osv. Klem!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits