chille maax på skoln me tyysk. tehe
Huff den bloggen altsaa.. Vi e ikke nåt go å oppdatere den:p men nå som æ sitt hjemme å kjede mæ kan æ jo blogge litt! Sitt egentlig bare å chille å høre på musikk, æ å hesten datt gjenna ei elv i går så må gå på krykke nån daga nu.. Å dem har æ ikke her så kunne ikke dra på skoln. Menmen. Ingenting å blogge om så stoppe før d blir enda mer kjedlig! Mussmuss
Fette dårlig å oppdatere.. Hehe. Men idag så var vi på tur med ungdomsskolen, det varsuper gøy og vi koset oss max i sola! Å vi vant en sånn konkurranse om å bygge finest snømann:D Men gidder ikke skrive så mye siden jag skal stikke ned å mekke babygrøt nå<3Heia! Vi har blogga lite i det siste, vet ;) Men nu sitter jeg i seenga mens malin sitter på gulvet å sminker seg! Så hører vi på musikk, og jeg spiser stratos<3 Koselig! Jeg sover forresten hos malin i hele helga :-) Vi har tenkt å stikke ut en plass å være med noen litt seineree, blir nok gøy det!

Snakkes søtiseer, xoxo


hah, gammelt bilde fra i sommer det deer

og btw! jeg og malin har vært å tatt et til håll i ørene, så nå er vi dritkule vi begge too XDD
Hallo alle små søte blogglesere. Våres navn er Malin og Anita, vi er to jenter fra Hammerfest som blogger om hverdagen vår osv. Klem!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits